Uw mobiele website aanmelden

Gratis aanmelden en proberen!

Een pocketwebsite inrichten en lanceren is in enkele klikken geregeld. En het mooiste is: u kunt uw mobiele website een week lang gratis proberen!

 • Gratis registreren
  Meld u gratis aan via het formulier hiernaast. Binnen enkele minuten ontvangt u uw inloggegevens per e-mail. Ook ontvangt u een speciale code. Deze hebt u nodig bij stap 4.
 • Inloggen en aan de slag
  Als u inlogt via onze website, komt u direct in de beheermodule van uw pocketwebsite. Door de heldere opzet kunt u direct starten met inrichten.
 • Uw pocketwebsite inrichten
  Met het uploaden van uw logo, het kiezen van de kleuren en het bepalen van de menustructuur is de basis van uw mobiele website gereed. Vervolgens plaatst u teksten en foto’s, koppelt SocialMedia en geeft uw direct te bellen telefoonnummer in.
 • Lanceren!
  Tevreden? Met een druk op de knop stuurt u de persoonlijke code uit stap 1 naar uw websitebeheerder, zodat die deze vervolgens op uw ‘gewone’ website kan plaatsen. Deze code zorgt ervoor dat iedereen die uw website via een mobiel apparaat bezoekt, automatisch wordt doorgestuurd naar de mobiele versie van uw website.
 • Uw keuze: stoppen of betalen
  Tot een week na uw aanmelding kunt u alsnog afzien van uw pocketwebsite. Wilt u uw mobiele website behouden? Dan start uw abonnement.

De kosten

Prijs per maand€ 8,95
Opstartkosten
CMS kosten
€ 0,00
€ 0,00
Hostingkosten€ 0,00
Totaalprijs per jaar (excl. btw)€ 107,40

Direct aanmelden

Mobiele website
Contactgegevens


Factuuradres

Gebruikersgegevens


( * = verplicht veld)